- ثبت ۵۷.۸ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی/چرا تراز تجاری منفی شد؟
- ارزش مبادلات تجاری گمرکات استان در سال ۱۴۰۳ از مرز ۶ میلیارد و ۶۵۹ میلیون دلار عبور کرد
- طی سال ۱۴۰۳، افزایش صادرات و واردات از گمرک منطقه ویژه اقتصادی سهلان
- ۴۶۲ میلیون دلار کالا از گمرکات گلستان صادر شد
- در سال ۱۴۰۳یک میلیارد و ۲۳۴ میلیون دلار کالا از گمرکات استان اصفهان صادر گردید/ درآمد ۳۸ هزار میلیارد ریالی گمرکات استان اصفهان
- صادرات از گمرکات استان ایلام به یک میلیارد و ۵۹۳ میلیون و ۴۱۴ هزار دلار رسید
- ارائه خدمات شبانه روزی گمرک بوشهر در نخستین روز سال ۱۴۰۴
- تداوم خدمت در آخرین لحظات سال در گمرک پرویزخان
- تعامل موثر با بخش خصوصی و دستگاههای همجوار برای تسهیل تجارت در دستور کار گمرک است
- تقدیر استاندار یزد از عملکرد گمرک استان
- تشریفات گمرکی خودروهای محوطه بندر خرمشهر انجام و در اختیار سازمان متولی قرار گرفته است/ تعیین تکلیف از حوزه اختیارات گمرک خارج است
- دولت باید به صورت شفاف و قانونی، تکلیف ثبتسفارش را روشن کند
ابزار و امکانات لازم برای مبارزه با قاچاق در اختیار گمرک قرار گیرد

به گزارش پایگاه خبری اخبار گمرکی _اقتصاری به نقل از درگاه اطلاع رسانی گمرک ایراندر بله، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در نشستی با رئیس و معاونین ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اعلام این مطلب گفت: برای مبارزه مطلوب تر با پدیده شوم قاچاق کالا، وظایف تمامی سازمان های متولی امر از جمله گمرک باید به دقت احصاء شود و براساس آن برنامه ریزی دقیق انجام گیرد.
رضوانی فر با اشاره به استقرار گمرکات کشور در نقطه صفر مرزی گفت: مبارزه با قاچاق کالا، نیازمند این است که ابزار و امکانات کافی چه به لحاظ سخت افزاری، نرم افزاری و نیروی انسانی در اختیار گمرک قرار گیرد و تکالیف بر عهده گمرک هم متناسب با امکانات باشد.
وی تاکید کرد: همکاران ما در گمرکات مرزی و دریایی با حداقل امکانات و در برخی بنادر به تنهایی در سنگر مبارزه با قاچاق مشغول انجام وظیفه هستند.
معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با ابراز خرسندی از برگزاری نشست های تخصصی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با سازمان های همجوار با هدف ساماندهی کالاهای ملوانی و ته لنجی اظهار داشت: برای دستیابی به نتایج مطلوب تر در این خصوص، تسهیل تجارت و استفاده از مزایای کالاهای ته لنجی و ملوانی برای مردم همان منطقه، این نشست ها باید به صورت مستمر با سازمان های همجوار از جمله با صمت و سازمان بنادر و دریانوردی هم برگزار تا نتایج مثبت حاصل شود.
وی با ارائه آمار واردات ته لنجی و ملوانی در سال جاری تشریح کرد: با داشتن آمارهای دقیق و به هنگام می توانیم با همکاری تمامی دستگاه های همجوار شرایطی را فراهم کنیم تا مزیت های ایجاد شده از ناحیه کالاهای ملوانی و ته لنجی سبب ارتقا معیشت مردمان همان مناطق گردد.
سید مجید رضوی رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز در این نشست، ضمن قدردانی از اقدامات گمرک، فعال کردن ظرفیت ها با پرهیز از بخشی نگری را ضروری دانست.
وی بحث معیشت و اقتصاد مردم را دغدغه نظام برشمرد و افزود: برای مبارزه با قاچاق کالا می بایست برنامه ریزی مستمر صورت گیرد و به رغم دشواری کار، حل این مسائل با شیوه گام به گام عملی است.
رضوی، گمرک را نزدیکترین دستگاه همیار نسبت به حل مسائل دانست و عمل به قوانین را مبنای کار برشمرد و اظهار داشت: در بنادر جنوبی باید جامعه هدف را شناخت و متناسب با امکانات و شرح وظایف و شفافیت حداکثری اقدامات لازم انجام شود.
- ثبت ۵۷.۸ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی/چرا تراز تجاری منفی شد؟
- تعامل موثر با بخش خصوصی و دستگاههای همجوار برای تسهیل تجارت در دستور کار گمرک است
- امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان گمرک و اتاق بازرگانی ایران با هدف تسهیل و توسعه تجارت و ترانزیت
- منطقه آزاد اروند ضریب مفیدی برای آبادان و خرمشهر ندارد
- خوزستان سومین استان صادراتی کشور/ تعیین تکلیف گیت ها نیازمند نشست سازمان های دخیل
- توجه به آموزش موجب ایجاد وحدت رویه در گمرکات کشور میشود
- انتخاب مجدد نماینده گمرک جمهوری اسلامی ایران در شورای اجرایی تیر سازمان ملل
- تشریح جزئیات تجارت خارجی کشور در ۱۰ ماهه سال جاری
- تسهیل تجارت با ارتقاء دانش کارکنان گمرک ارتباط تنگاتنگ دارد
- طی نشست نمایندگان بازنشستگان با رئیس کل گمرک صندوق وام بازنشستگان گمرک تاسیس شد