امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

بازدید معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه از گمرکات مرزی جلفا و نوردوز

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه وناظر گمرکات استان به همراه جمعی از مسئولین گمرکی و استانی از گمرک نوردوز و پایانه مرزی جلفا بازدید نموده و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها وفرآیندهای اجرایی آنها قرار گرفتند.
کد خبر: 1101403383
زمان انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰ قبل از ظهر
15 بازدید

به گزارش پایگاه خبری اخبار گمرکی_ اقتصادی ، در این بازدید نامدار ناظر گمرکات استان با اشاره به اهمیت مرز نوردوز به عنوان دروازه ورود به کشورهای اتحادیه اوراسیا خواستار توجه و نگاه ملی برای توسعه زیرساختهای مرزی گمرک نوردوز شد و افزود: این گمرک با برگزاری نشست‌ها و ملاقات مرزی با مقامات محلی گمرکات کشورهای مقابل توانسته اقدامات موثری در حوزه دیپلماسی اقتصادی و گمرکی داشته باشد.

مهاجر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه در ادامه سفر خود از پایانه مرزی جلفا بازدید و بر بازگشایی مرز برای تردد مسافر بین دو کشور از طریق مرز جلفا تاکید کرد و اظهار داشت: وزارت امورخارجه در این خصوص رایزنی و پیگیرهای لازم را انجام خواهد داد.

مهاجر در جریان این بازدید با اشاره به افزایش حجم مبادلات تجاری و ایجاد مسیر جدید ترانزیتی ارس (جلفا -نوردوز -کلاله)، توسعه متوازن و متناسب با پایانه مرزی جلفا را با پایانه جدیدالاحداث کلاله ضروری عنوان کرد.

علی بیسلم سرپرست اداره کل گمرک جلفا ضمن تاکید بر اهمیت متناسب سازی زیر ساختهای پایانه با رویه های موجود در گمرک و حجم و نوع تردد خواهان تسریع در تکمیل طرح جامع پایانه های مرزی شد.وی تکمیل و نو سازی در مرزها توسط پایانه متناسب با نوع بافت محیطی و موقعیت جغرافیایی و آب و هوای منطقهو توسعه محدوده پایانه را با مد نظر قرار دادن امکان استقرار دستگاه ایکس ری در محدوده پایانه امری ضروری عنوان کردکه نیازمند برنامه ریزی دقیق و تخصصی می باشد.

وی در پایان بر متناظر سازی و همگام سازی دقیق زیرساختها و ظرفیتهای مرز و پایانه جلفا با توجه به ظرفیتهای پیش بینی شده برای کلاله تاکید نموده و پیگیر بازگشایی مسیر ریلی گردیدند.لازم به ذکر است معاون وزیر امورخارجه و هیات همراه در ابتدای سفر یک روزه به نوار مرزی استان آذربایجان‌شرقی از عملیات عمرانی پایانه مرزی در حال احداث کلاله بازدید نمودن

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *