امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳
در نشست ستاد نوآوری فناوری و اقتصاد دانش بنیان مطرح شد؛

تسهیلات ویژه گمرک به شرکت های دانش بنیان

مدیرکل گمرک یزد از ارائه تسهیلات ویژه به شرکت های دانش بنیان در قالب طرح فعالان اقتصادی مجاز خبر داد.
کد خبر: ١١٠١۴٠١۴٣١
زمان انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۵ بعد از ظهر
187 بازدید

به گزارش پایگاه خبری اخبار گمرکی-اقتصادی؛ محمدحسین سلمانی در نشست ستاد نوآوری فناوری و اقتصاد دانش بنیان استان یزد که با حضور استاندار در سالن کوثر استانداری برگزار شد اظهارداشت: گمرک برای حمایت از تولید با تعیین برخی شاخص ها نسبت به انتخاب فعالان اقتصادی مجاز در سه سطح اقدام کرده است و تسهیلاتی را در این قالب به شرکت های دانش بنیان ارائه می کند.
مدیرکل گمرک یزد عمده تسهیلات ارائه شده به شرکت های دانش بنیان را ارائه مجوز استفاده از انبار اختصاصی، استفاده از تسهیلات ماده ۵۷ آئین نامه اجرائی قانون امور گمرکی، استفاده از تضمین بیمه ای برای صادرات، استفاده کامل از تسهیلات بسته حمایت از تولید وصادرات و انجام فرآیند صادرات اعلام کرد.
وی با اشاره به اقدامات پیش بینی شده از سوی گمرک برای تسهیل و تسریع در ترخیص کالاهای وارداتی و صادراتی شرکت های تولیدی دانش بنیان و فناور اظهارداشت: اصلاح بند”ح” ماده یک قانون امور گمرکی جهت پذیرش ضمانت نامه پرداخت حقوق ورودی از صندوق نوآوری، صندوق ضمانت صادرات و صندوق پژوهش و فناوری با رعایت اعتبار سنجی علاوه بر ضمانت نامه بانکی از دیگر اقدامات گمرک جهت حمایت از این شرکت هاست.
مدیرکل گمرک یزد در ادامه از پذیرش ضمانت نامه با مهلت یکساله برای فعالان مجاز اقتصادی و شرکت های دانش بنیان خبر داد و افزود: پذیرش ضمانت نامه بانکی و سایر ضمانت نامه ها موضوع بند”ح” ماده یک قانون امور گمرکی با مهلت یکساله جهت حقوق ورودی و عوارض صادراتی در گمرک مورد پذیرش قرار می گیرد.
سلمانی با بیان اینکه کالاهای وارداتی مورد نیاز واحدهای تولیدی دانش بنیان و فناور از پرداخت مالیات علی الحساب واردات معاف می باشند افزود: در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان نمونه های تجاری و تولیدی و نمونه برای بررسی و آزمایش بدون اخذ ثبت سفارش و با اخذ حقوق ورودی متعلقه قابل ترخیص می باشد.
مدیرکل گمرک یزد همچنین ادامه داد: اجزاء، قطعات و لوازم مورد نیاز خط تولید واحدهای تولیدی دانش بنیان و فناور که از طرف فروشندگان خارجی به صورت رایگان به نام واحدهای تولیدی ارسال می شود به شرط غیر تجاری بودن با تشخیص معاونت زیربط ریاست جمهوری و گمرک قابل ترخیص می باشند.
سلمانی در تشریح ترخیص نسیه شرکت های دانش بنیان ، اظهارداشت: در صورت درخواست شرکت های دانش بنیان برای ترخیص مواد اولیه و قطعات وارداتی، چهل درصد ازکالا به صورت نسیه ترخیص و بقیه کالا ظرف دو ماه با پرداخت کامل حقوق ورودی قابل ترخیص است.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *