- ارزش مبادلات تجاری گمرکات استان در سال ۱۴۰۳ از مرز ۶ میلیارد و ۶۵۹ میلیون دلار عبور کرد
- طی سال ۱۴۰۳، افزایش صادرات و واردات از گمرک منطقه ویژه اقتصادی سهلان
- ۴۶۲ میلیون دلار کالا از گمرکات گلستان صادر شد
- در سال ۱۴۰۳یک میلیارد و ۲۳۴ میلیون دلار کالا از گمرکات استان اصفهان صادر گردید/ درآمد ۳۸ هزار میلیارد ریالی گمرکات استان اصفهان
- صادرات از گمرکات استان ایلام به یک میلیارد و ۵۹۳ میلیون و ۴۱۴ هزار دلار رسید
- ارائه خدمات شبانه روزی گمرک بوشهر در نخستین روز سال ۱۴۰۴
- تداوم خدمت در آخرین لحظات سال در گمرک پرویزخان
- تعامل موثر با بخش خصوصی و دستگاههای همجوار برای تسهیل تجارت در دستور کار گمرک است
- تقدیر استاندار یزد از عملکرد گمرک استان
- تشریفات گمرکی خودروهای محوطه بندر خرمشهر انجام و در اختیار سازمان متولی قرار گرفته است/ تعیین تکلیف از حوزه اختیارات گمرک خارج است
- دولت باید به صورت شفاف و قانونی، تکلیف ثبتسفارش را روشن کند
- امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان گمرک و اتاق بازرگانی ایران با هدف تسهیل و توسعه تجارت و ترانزیت
۵۲هزار میلیارد تومان کالاهای اموال تملیکی در دولت سیزدهم تعیینتکلیف شد

معاون وزیر اقتصاد: ۵۲ هزار میلیارد تومان کالاهای اموال تملیکی در دولت سیزدهم تعیینتکلیف شد معاون وزیر اقتصاد و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: ۵۲ هزار میلیارد تومان کالاهای اموال تملیکی از زمان ورود هیات مدیره جدید سازمان در دولت سیزدهم (از سال ۱۴۰۰ تاکنون) تعیین تکلیف شده است.
«سید عبدالمجید اجتهادی» در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: این کالاها از طریق فروش، استرداد، انهدام و اعاده، تعیین تکلیف شد. وی ادامهداد: تعیینتکلیف کالاهای در اختیار این سازمان در سال گذشته در مقایسه با سال ۹۹ رشد ۳۰۶ درصدی داشت.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از رشد یکهزار و ۲۵ درصدی اعاده کالاهای متروکه به چرخه اقتصادی در سال گذشته در مقایسه با سال ۹۹ خبر داد و گفت: با تاکید رییس جمهور و وزیر اقتصاد، در دولت سیزدهم تعیین تکلیف کالاها سرعت بخشیده شد و هدف اعاده کالاها به صاحبان اصلی بود. وی افزود: تعیینتکلیف و فروش یکهزار و ۶۲ خودروی وارداتی که از سال ۱۳۹۶ در گمرکات و بنادر سازمان کشور رسوب شده بود، یکی دیگر از دستاوردهای این سازمان در دولت سیزدهم است.
اجتهادی بیانداشت: رشد ۶۰۵ درصدی برگزاری مزایدههای سراسری و فوق العاده الکترونیکی در سال گذشته نسبت به سال ۹۹ یکی از مهمترین اقدامات بود
. همچنین راه اندازی و برگزاری حراج خرده فروشی برخط در سال ۱۴۰۲ بر اساس تکلیف قانونی و برگزاری و ۴۵ مرحله حراج و فروش بیش از یکهزار کالا نیز با تاکید وزیر اقتصاد در راستای شفافیت و عرضه به عموم مردم انجام شد.
به گفته وی، ۹۷ درصد روش های فروش کالاهای اموال تملیکی از طریق برگزاری مزایده های الکترونیکی سراسری در بستر سامانه الکترونیک دولت انجام شده است تا از این طریق امکان برنده شدن به صورت رانت یا تبانی برچیده شود.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه ۲۰ هزار میلیارد تومان کالاهای اموال تملیکی در ۶ ماه امسال تعیین تکلیف شد، گفت: بیشترین تعیین تکلیف کالاها از طریق بازگشت کالاها به صاحبان اصلی (اعاده) به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان انجام شده است که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳۶۱ درصدی داشته است.
وی بیانداشت: فروش کالاها در ۶ ماه امسال چهار هزار میلیارد تومان بوده است که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود، رشد ۱۶۱ درصدی را به ثبت رسانده است.
- تعامل موثر با بخش خصوصی و دستگاههای همجوار برای تسهیل تجارت در دستور کار گمرک است
- امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان گمرک و اتاق بازرگانی ایران با هدف تسهیل و توسعه تجارت و ترانزیت
- منطقه آزاد اروند ضریب مفیدی برای آبادان و خرمشهر ندارد
- خوزستان سومین استان صادراتی کشور/ تعیین تکلیف گیت ها نیازمند نشست سازمان های دخیل
- توجه به آموزش موجب ایجاد وحدت رویه در گمرکات کشور میشود
- انتخاب مجدد نماینده گمرک جمهوری اسلامی ایران در شورای اجرایی تیر سازمان ملل
- تشریح جزئیات تجارت خارجی کشور در ۱۰ ماهه سال جاری
- تسهیل تجارت با ارتقاء دانش کارکنان گمرک ارتباط تنگاتنگ دارد
- طی نشست نمایندگان بازنشستگان با رئیس کل گمرک صندوق وام بازنشستگان گمرک تاسیس شد
- پرورش نیروی انسانی دلسوز و بادانش در سازمان از اهداف آموزش است