- صادرات ۳۸۷ میلیون دلاری کالا از گمرکات سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۳
- افزایش ۱۱۰ درصدی ارزش کالاهای صادراتی طی دوازده ماهه ۱۴۰۳ از گمرکات استان کرمان
- واردات ۱.۳ میلیارددلار خودرو در۴۰۳/ کابوس احکام بودجه
- واردات به گمرکات استان گلستان به بیش از ۳۴ هزار تُن رسید
- کارنامه تجارت خارجی کشور در سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ تجارت ۱۳۰ میلیارد دلاری ایران با دنیا در سال گذشته
- ثبت ۵۷.۸ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی/چرا تراز تجاری منفی شد؟
- ارزش مبادلات تجاری گمرکات استان در سال ۱۴۰۳ از مرز ۶ میلیارد و ۶۵۹ میلیون دلار عبور کرد
- طی سال ۱۴۰۳، افزایش صادرات و واردات از گمرک منطقه ویژه اقتصادی سهلان
- ۴۶۲ میلیون دلار کالا از گمرکات گلستان صادر شد
- در سال ۱۴۰۳یک میلیارد و ۲۳۴ میلیون دلار کالا از گمرکات استان اصفهان صادر گردید/ درآمد ۳۸ هزار میلیارد ریالی گمرکات استان اصفهان
- صادرات از گمرکات استان ایلام به یک میلیارد و ۵۹۳ میلیون و ۴۱۴ هزار دلار رسید
- ارائه خدمات شبانه روزی گمرک بوشهر در نخستین روز سال ۱۴۰۴
بازدید دکتر محسن رضایی از گمرک بندر امام خمینی

به گزارش روابط عمومی اداره کل گمرک بندرامام خمینی (ره)،محسن رضایی در سفر به بندر امام خمینی(ره) از روند ورود و ترخیص کالاهای اساسی به کشور بازدید نمود.
معاون اقتصادی رئیس جمهور صبح امروز دوشنبه دوم خردادماه وارد بندر امام خمینی(ره) شد و از روند واردات و ترخیص کالاهای اساسی از این بندر بازدید نمود.
شرکت در جلسه رفع موانع و تسهیل در ترخیص کالاهای اساسی دیگر برنامه سفر معاون اقتصادی رئیس جمهور به بندر امام خمینی(ره) خواهد بود.
بندر امام خمینی(ره) به عنوان هاب غلات کشور با برخورداری از تجهیزات پیشرفته تخلیه و بارگیری و انبارهای وسیع نگهداری کالا با ایفای نقش خود در زنجیره تأمین کالای اساسی کشور، موفق به ثبت رکورد تخلیه ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار کالای اساسی در سال گذشته شده است.
از ابتدای سال جاری تاکنون نیز با ورود ۳۶ فروند کشتی اقیانوسپیما به مجتمع بندر امام خمینی(ره) و با بهرهگیری از توان کامل تجهیزاتی و نیروهای مجرب عملیاتی به منظور پهلودهی، تخلیه و حمل به انبارهای نگهداری کالا که بدون وقفه و به طور شبانهروزی انجام میشود، بالغ بر ۲،۵ میلیون تن انواع کالاهای اساسی شامل گندم، روغن، جو و ذرت تخلیه شده است.
در این سفر علی وکیلی مدیرکل دفتر واردات گمرک ایران، صادق خلیلیان استاندار خوزستان و علیرضا توکل فرد مدیرکل گمرک بندرامام خمینی (ره)ایشان را همراهی می نمایند.
محسن رضایی در حاشیه بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) اظهار کرد: شرایط تغذیه، امنیت غذایی و کالاهای کشاورزی در سطح جهان در شرایط خاصی قرار گرفته است.
وی افزود: زنگ خطر امنیت غذایی از ۲ سال پیش توسط بیماری کرونا و ویروسهای فراگیر به صدا درآمد، تغییر اقلیم و گرم شدن زمین دومین هشدار غذایی و سومین هشدار نیز جنگ اوکراین بود که وضعیت غذایی را با یک تحولات اساسی مواجه کرد.
رضایی گفت: کشورهای بزرگ وارد برنامههای ۱۰ ساله و کشور ما نیز ۲ ساله برنامهریزی کرده که طی ۲ سال از نظر تغذیه مشکلی نداشته باشیم که شامل تولید داخلی و واردات کالاهای اساسی است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین نقاط بندری کشور، بندر امام خمینی (ره) بوده که توانایی جابهجایی سالانه ۷۰ میلیون تُن کالا را دارد که سال گذشته ۴۸ میلیون تُن کالا مبادله شد.
معاون اقتصادی رئیس جمهور تصریح کرد: در سال جاری نیز ۲ میلیون ۶۰۰ هزار تُن کالا وارد و ۲ میلیون ۴۰۰ هزار تُن خارج شده و سه میلیون تُن نیز کالا در انبارها وجود داد.
وی در ادامه مطلب فوق افزود: به این میزان اکتفا نخواهیم کرد و با توجه به وضعیت دنیا باید برنامهریزی ۲ ساله داشته باشیم و در آینده به فکر برنامه ۱۰ ساله باشیم تا مردم نگرانی بابت غذا نداشته باشند.
رضایی با بیان اینکه در طول ۲ ماه گذشته حدود ۳ میلیارد دلار خرید کالا انجام شده، گفت: وضع بعضی کالاها خوب و بالای ۱۰۰ درصد پیشرفت داشتیم ولی برخی کمبودهایی وجود دارد که حضور ما برای سرعتبخشی به این کار است.
- کارنامه تجارت خارجی کشور در سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ تجارت ۱۳۰ میلیارد دلاری ایران با دنیا در سال گذشته
- ثبت ۵۷.۸ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی/چرا تراز تجاری منفی شد؟
- امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان گمرک و اتاق بازرگانی ایران با هدف تسهیل و توسعه تجارت و ترانزیت
- منطقه آزاد اروند ضریب مفیدی برای آبادان و خرمشهر ندارد
- اقتصاد دریا محور و توسعه مناطق آزاد در اولویت است/ بخش خصوصی از بازیگران اصلی توسعه مناطق آزاد خواهد بود
- حقوق کارمندان با هزینههای آنان تناسب ندارد/ تأمین ۸۰ درصد بودجه بر عهده وزارت اقتصاد
- تمدید مصوبه ترخیص۱۰۰ و ۹۰ درصدی تا اول آذر ماه ۱۴۰۴
- ترخیص نسیه کالاها از گمرک برای کمک به واحدهای تولیدی
- ترانزیت خارجی ۱۶.۵ میلیون تن کالا از مسیر ایران در ۹ ماهه امسال
- ارز حاصل از صادرات شرعا و عرفا متعلق به صادرکننده است