امروز دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳
معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در جمع معاونین فنی گمرکات کشور مطرح کرد:

گمرک دلسوزانه و حتی فراتر از رسالت کاری خود در پی تسهیل و تسریع تجارت خارجی است/مرزبانی هوشمند اقتصادی یکی از تکالیف اساسی گمرک است

مرزبانی هوشمند اقتصادی یکی از تکالیف اساسی گمرک است و گمرک در این مسیر دلسوزانه و حتی فراتر از رسالت کاری خود در پی تسهیل و تسریع تجارت خارجی است.
کد خبر: ۱۱۰۱۴۰۲۱۰۵
زمان انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۴ بعد از ظهر
205 بازدید

 

دکتر رضوانی فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در مراسم اختتامیه همایش ۲ روزه معاونین فنی گمرکات کشور با اعلام این مطلب گفت: گمرک در دستیابی به برنامه های عملیاتی سال ۱۴۰۲ مصمم است و مسیر پیموده شده سازمان و تحقق درآمد گمرک از ابتدای سال تاکنون امیدبخش است.
دکتر رضوانی فر گمرک را سومین منبع درآمدی کشور و ناظر فعالِ حدود ۱۲۰ میلیارد دلار تجارت خارجی دانست و افزود: بر پیمایش برنامه های عملیاتی سال ۱۴۰۲ گمرک در راستای تحقق اهداف پیش بینی شده و سرعت بخشیدن به عملیات و تشریفات گمرکی مصمم هستیم.

وی گفت: با همت تمام همکاران در گمرکات اجرایی کشور و ستاد، شفاف شدن وجهه گمرک را اساس کار خود قرار داده ایم و در این راه لازم است مسیر تبیین صحیح جایگاه سازمان تداوم داشته باشد تا مرجعیت گمرک در زمینه تجارت خارجی تثبیت شود.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره با اینکه به منظور تسریع و تسهیل تجارت خارجی، صدور بخشنامه ها باید مدیریت و به حداقل برسد، اظهار داشت: بر همه مبرهن است که عوامل ایستایی کالا بر عهده گمرک نیست و به عوامل دیگری مرتبط است، اما گمرک تلاش دارد تا سرعت انجام تشریفات گمرکی به حداقل ممکن کاهش یابد.

دکتر رضوانی فر بر اهمیت تعیین تکلیف کالاهای متروکه تاکید کرد و افزود: تعیین تکلیف کالاهای متروکه از اهمیت بسیاری برخوردار است و در تعامل با دستگاه های دخیل در امر تجارت خارجی باید این‌ مهم مدیریت و عملی شود.

وی ضمن تقدیر و تشکر از همه همکاران، همدلی و کار تیمی و مبادله اطلاعات را رمز موفقیت دانست و بیان نمود: امروزه آنچه ایجاد قدرت می کند تسهیم دانش است و این موضوع باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه گمرک قوی ترین بدنه کارشناسی را در حوزه تجارت خارجی دارد، ابراز امیدواری کرد همه همکاران برای به روز شدن و تسلط و اشراف و نظارت بر حسن دستور العمل ها و بخشنامه ها اهتمام لازم را داشته باشند.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *