- پیشرفت کشور در گرو تکریم انسانیت می باشد
- ید و پنیر در صدر کالاهای صادراتی گلستان هستند
- دولت معتقد به توسعه دریا محور است/ کیش را به روزهای اوج باز میگردانیم
- خبر خوش برای صادرکنندگان از محل ورود موقت/ فرصت طلایی رفع تعهد ارزی تا پایان سال
- حسین سالاری سرپرست حوزه رئیس کل گمرک شد
- کشف حشیش از داخل هندوانه با هوشیاری ماموران گمرک
- صادرات بیش از یک میلیارد دلار کالا از طریق گمرکات خراسان رضوی
- در هفت ماهه سالجاری یک میلیاردو ۸۸ میلیون دلار کالا از گمرکات استان آذربایجان شرقی صادر شد
- نخستین نشست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در محل گمرک زاهدان با موضوع بررسی مصادیق جرائم و تخلفات گمرکی و سامانه های مرتبط
- در بازدید معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از مرز بین المللی باشماق بررسی شد
- بازدید معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه از گمرکات مرزی جلفا و نوردوز
- گمرکات استان هرمزگان با ۱۸.۵ میلیارد دلار مبادله، بیشترین سهم از ارزش کل مبادلات تجاری کشور را به خود اختصاص داد.
در نشست دبیران کمیسیونهای قاچاق کالا و ارز استانها، بر تقویت گمرک درمبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید شد
به گزارش پایگاه خبری اخبار گمرکی_اقتصادی به نقل از گمرک ایران، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با بیان این مطلب افزود: مقابله موثر با قاچاق مستلزم طراحی، هدایت و ساماندهی اصولی و هدفمند است.
معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران، انسجام در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز را مهمترین وظیفه ستاد عنوان کرد و افزود: گمرک در این راستا آماده همه گونه همکاری نزدیک و تنگاتنگ با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.
رضوانی فر اضافه کرد: اقدامات این ستاد و دستگاه های مسوول می بایست مقدم بر برخوردهای سلبی با مظاهر قاچاق و متوجه عوامل و ریشه های قاچاق باشد.
رضوانی فر اعمال سیاست های ارزی نامتوازن، وضع تعرفه های نامتناسب، نحوه اعمال معافیت ها، اعمال سیاست های ناصحیح در رویه های مختلف، از جمله این عوامل و زمینه ها برشمرد و خاطرنشان کرد: در این شرایط نقش محوری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بسیار تعیین کننده است.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه هر چقدر به تقویت زیرساخت های گمرک و سامانه های آن توجه شود، توفیق در مبارزه با قاچاق، دست یافتنی تر خواهد شد، اظهار داشت: تقویت گمرک به عنوان متولی اصلی نظارت بر تجارت در نواحی مرزی و پرهیز از دخالت های غیرحرفه ای را در امر مبارزه با قاچاق حائز اهمیت دانست.
رضوانی فر ضمن استقبال از تصویب لایحه ساماندهی مبادلات مرزی، بر ضرورت بازنگری و محدودیت برخی رویه های غیرتجاری که در زمان وضع این قوانین بنابر ملاحظات خاص وضع شده اند تاکید کرد و با توجه به تعدد مبادی ورودی رسمی کالا در کشور گفت: این فراوانی دروازه های رسمی با حجم تجارت کشور و امکانات گمرک و نیروی انسانی آن تناسب چندانی ندارد. این گزارش می افزاید: آسیب شناسی مصوبات پیشین، پرهیز از وضع مقررات خلق الساعه، تمرکز بر اقدامات پیشگیرانه،بازنگری و اصلاح قوانین حوزه مبارزه با قاچاق و تضمین امنیت شغلی و حقوقی کارکنان گمرک، از دیگر توصیه های رضوانی فر در این نشست بود.
- دولت معتقد به توسعه دریا محور است/ کیش را به روزهای اوج باز میگردانیم
- خبر خوش برای صادرکنندگان از محل ورود موقت/ فرصت طلایی رفع تعهد ارزی تا پایان سال
- حسین سالاری سرپرست حوزه رئیس کل گمرک شد
- نخستین نشست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در محل گمرک زاهدان با موضوع بررسی مصادیق جرائم و تخلفات گمرکی و سامانه های مرتبط
- منابع آزمون کارگزاری گمرکی سال ۱۴۰۳ اعلام شد
- دروغِ بزرگ مدعیان مبارزه با فساد در خصوص پرونده خودروهای قاچاق در سال ۱۳۹۶/ شاکی پرونده گمرک بود
- لیلا اورنگی سرپرست دفتر صادرات گمرک ایران شد
- لزوم رسیدگی به انتظارات بهحق کارکنان به ویژه در مناطق محروم و مرزی/ اشتراکگذاری دانش در سازمان و تسهیل کار در حوزه اجرا دو یادگار ارزشمند رئیس کل پیشین گمرک
- علی اکبر شامانی به سمت سرپرستی معاونت امور گمرکی گمرک ایران منصوب شد
- سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران منصوب شد